بیان اسرار زندگی مجردی
بیان اسرار زندگی مجردی
در این مطلب قصد داریم به بیان اینکه چه اسراری از زندگی مشترک را باید در جلسه خواستگاری مطرح کنیم و کدام یک از آنها نیاز به مطرح کردن ندارند، بپردازیم. اسرار زندگی نامزدی مثل مسائل محرمانه در 4 گروه به کلی سری، سری و فوق محرمانه و محرمانه تقسیم می شوند.
پیشنهاد می کنیم در نخستین جلسه، مواردی را مطرح نمایید که سایرین نیز از آن اطلاع دارند اما خواستگارتان از آن بی خبر است. برای نمونه در صورتی که قبلا یک ازدواج ناموفق داشته اید، پیشنهاد می کنیم پیش از خواستگاری، آن را مطرح نمایید.
اگر قبلا، یک نامزدی داشته اید که به هم خورده است، لازم نیست پیش از آمدن خواستگارانتان آن را مطرح کنید. ولی در انتهای جلسه اول خواستگاری آن را با خواستگارتان مطرح کنید. ضمن اینکه امکان مطلع ساختن فرد مقابلتان براساس میزان شناختتان از او و مرحله به مرحله وجود دارد.
نباید اشتباهاتی را که در دوران مجردی مرتکب آنها شده اید و توبه کرده اید و هیچکس جز خودتان، از آن اطلاع ندارد را بازگو نمایید. گناهان و اشتباهات ما، میان خودمان و خدایمان است. ولی در شرایطی که پیش از ازدواجتان، کار اشتباهی را انجام داده اید که امکان دارد بعد از ازدواج، آشکار شود، آن را برای طرف مقابلتان توضیح بدهید.

از توضیح دادن در مورد مواردی مثل: ضعف در مهارتهای زندگی، بی نظمی ها و ...) بپرهیزید. چرا که برای فرد مقابلتان بدبینی ایجاد می کند. از این رو پیشنهاد می کنیم موارد این چنینی را مطرح نکنید. آیا دوست پسر/ دوست دختر داشته ای؟ به خواستگاری چند نفر رفته اید و ... از سوالاتی هستند که نباید آنها را مطرح نمایید.
در صورتی که مبتلا به یک بیماری یا نقص عضو هستید، در مورد آن با خواستگار خود صحبت کنید و از پزشک بخواهید مشکل شما را کامل و دقیق مطرح کند. سپس خواستگارتان سوالاتش را از پزشک بپرسد.
در صورتی که طرف مقابلتان یک بیماری یا نقص عضو دارد، باید آگاهانه تصمیم گیری کنید و با توجه به ظرفیت خودتان، بدون هرگونه ترحم، تصمیمتان را بگیرید.
ایراداتی که ممکن است جلسه خواستگاری را به هم بزند، در آغاز کار مطرح کنید. چرا که اگر موجب به هم خوردن خواستگاری شود، قطعا نگفتن آن یک زندگی را از هم می پاشد.





