نشستن زیاد

نشستن زیاد
با توجه به ماشینی شدن زندگی امروزی و پشت میزنشین شدن شغل ها، آسیب های زیادی به ستون فقرات و بدن وارد می شود. در ادامه به بررسی مضرات نشستن بیش از حد پشت میز می پردازیم. 
آتروفی عضلات
به انحطاط فیبرهای عضلانی که بر اثر تمرین نکردن عضلات به مقدار کافی روی می  دهد، آتروفی عضلات گفته می شود. کاهش سایز فیبرهای عضلانی، در اثر فعالیت نداشتن طی مدت طولانی به وجود می آید. بر اثر نشستن بیش از حد فلکسورهای باسن که کوتاه می گردند، سبب محدود شدن دامنه حرکتی نیز می گردد. 
خمیدگی اجتناب ناپذیر
نشستن طولانی مدت، موجب خمیدگی اندام می شود. درست نشستن، بدنتان را مجبور می کند که عضلات شکم را برای حفظ  وضعیت مناسب به کار بگیرد. عضلات شکم در اثر رها شدن شانه ها و میان تنه تان، به شکل ناگهانی غیر قابل استفاده می شود. شاید خمیده نشستن آسان تر به نظر برسد ولی پتانسل آن را دارد که قوس ستون فقراتتان را امتداد بدهد و منجر به آتروفی عضلات گردد. 

نشستن زیاد

ایجاد اختلال در گردش خون
بیش از حد نشستن سبب اختلال در گردش خون می شود. تجمع خون در رگ ها، علت بروز این مشکل است. به تجمع خون در رگ ها، رگ های واریسی هم می گویند. ترومبوز وریدی عمقی، DVT، مشکل اساسی تری است که بر اثر اختلال گردش خون در پاها ایجاد می شود. عدم توانایی های حرکتی  و استقلال فیزیکی، از پیامدهای گردش خون ضعیف است. 
طریقه صحیح نشستن
بدون اینکه به جلو خم شوید، شانه های خود را شل کرده و روی زمین بگذارید. بازوهایتان را نزدیک پهلوهایتان گذاشته و آرنج ها را در زاویه 90 درجه خم کنید. تا جای ممکن بلند شوید و حرکت داشته باشید. شاید در آغاز، صحیح نشستن دشوار باشد ولی در طولانی مدت و بالا رفتن سن موجب برخورداری از زندگی با کیفیتی خواهد شد. 

نشستن زیاد

 

نشستن زیاد

 

نشستن زیاد

 

نشستن زیاد

 

نشستن زیاد

 

نشستن زیاد

 

نشستن زیاد

 

نشستن زیاد