کرم آرایشی

کرم آرایشی
امروزه محصولات گوناگونی به دنیای لوازم آرایشی وارد شده اند. به شکلی که برخی از آنها اثرات شگفت انگیزی روی زیبایی پوستتان دارند. قطعا سوالات زیادی برای مصرف کنندگان به وجود می آید که در ادامه موارد مهم در خرید را آورده ایم. 
سیلیکون
سیلیکون موجب نرم و یکدست کردن پوست شده و کاربرد آن نیز برای مصرف کننده آسان تر است. در برخیی موارد برای مراقبت پوست از آفتاب، به کرم ها، مواد ضدآفتاب مانند دی اکسید تیتانیوم و اکسید روی یا متوکسی سینامیت افزوده می شود. در برخی موارد برای محافظت بیشتر از پوست، مواد خاص در مقادیر اندک نظیر AHA که ضد پیری می باشد، به محصول افزوده می شود. 
نگهدارنده ها
استفاده از مواد نگه دارنده به منظور جلوگیری از باکتری ها در لوازم آرایشی، ضروری است. پارابن ها (اتیل ها، پروپیل ها، بوتیل ها) و روغن های ضروری نیز می توانند مورد استفاده قرار بگیرند. امولسیفایر سبب صاف و قوام کرم ها می شود. چربی ها و روغن هایی که اغلب استفاده می شوند مانند گلیکول و گلیسیرین مثل یک مرطوب کننده فوق العاده عمل می کنند. اسید لینولئیک Humectants نام دارند. مواد غیر سمی که مقامات نظارتی هم آن را تایید کرده اند پارابن نامیده می شوند. 
در ادامه مطلب به برخی دیگر از موارد خاص پرداخته ایم که بعضی از آنها خاصیتشان هنوز ثابت نشده است. 

کرم آرایشی

اسید گلیکولیک
منظور از اسید گلیکولیک اسید به دست آمده از نیشکر است که معمولا برای AHA مورد استفاده قرار می گیرد. نخستین مقاله در مورد اسید گلیکولیک در سال 1974 به چاپ رسیده و خواص آن هم تقریبا از زمان رومی ها شناخته شده بود. امکان دارد در مقادیر کم موجب سوزش شده و در مقادیر زیاد برای کاهش نشانه های آشکار پیری، افزایش رنگدانه های پوستی و درمان آکنه به کار برود. مقادیر قوی این ماده بایستی حتما توسط متخصصان و سالن های زیبایی و به همراه کرم های ضد آفتاب مورد استفاده قرار بگیرد. 
آلفاهیدروکسی اسید
ترکیب اسید سیتریک که اسید میوه، اسید مالیک سیب و اسید لاکتیک شیر هستند با هم، آلفاهیدروکسی (اسید میوه) را به وجود می آورد. 
کوآنزیم 10Q
این کوآنزیم یک آنتی اکسیدان و عامل ضد باکتری به شمار می آید که مقدار آن با بیشتر شدن سن کم می شود. این کوآنزیم به صورت طبیعی در پوست وجود دارد. نوع ضعیف تری از این آنزیم Idebenone نام دارد که در حقیقت پر قدرت ترین آنزیمی است که تا به امروز دانشمندان توانسته اند آن را کشف نمایند. این آنزیم توسط Allergan (تولید کننده بوتاکس) تولید شده و روند پیری پوست را کاهش می دهد. 

کرم آرایشی

چای سبز
چای سبز دارای پلی فنل و نوعی آنتی اکسیدان می باشد که دارای خواص ضد التهابی می باشد. از این رو استفاده از آن روی چشم، سبب کم شدن تورم چشم می شود. 
اسید هیالورونیک
اسیدهیالورونیک خاصیت مرطوب کنندگی بسیار زیادی داشته و می تواند بیشتر از 100 برابر وزنش آب جذب نماید. پروتئینی بسیار ضروری است که در پوست وجود دارد. این پروتئین مورد نیاز باید با غلظت مناسب استفاده شود. 
کلاژن
کلاژن به علت بزرگ بودن بیش از حد نمی تواند مستقیما جذب پوست بشود. تنها روی سطح پوست باقی مانده و خاصیت کمی بر جای خواهد گذاشت.
سرامیدها
سرامیدها سبب کمک به نگهداری رطوبت پوست می شود و به شکل طبیعی در پوست وجود دارد. امروزه سرامید، از موادی است که می تواند نشانه های پیری را کند کند. امکان دارد این ادعا در آینده ثابت شود.
استات توکوفرول
ار بخواهیم یک آنتی اکسیدان قوی معرفی کنیم ویتامین E، آنتی اکسیدانی قوی و عامل ضد التهابی بوده که برای مراقبت از پوست در مقابل نور آفتاب، در کرم های ضدآفتاب استفاده می شود. 
لانولین
برای جبران کمبود آب، در محصولات آرایشی لانولین به کار می رود. البته این ماده یکی از دلایل اصلی واکنش افراد و ایجاد حساسیت به کرم ها می باشد. 
پالمتیات رتینول و پارتینول
طبق گفته پژوهشگران اسید رتینوئیک موجود در کرم های موضعی موجب کاهش چین و چروک می شود. همچنین رنگدانه ها هم کم می شود. Retinova نام تجاری این محصول است که برای درمان آفتاب سوختگی به بازار عرضه شده است. طبق گفته شرکت این محصول تا به امروز عوارض جانبی اندکی برجای گذاشته است. به علت احتمال ایجاد حساسیت توسط این محصول در مقابل آفتاب، باید این محصول با ضدآفتاب مورد استفاده قرار بگیرد. 
انتخاب کرم مناسب
حتما برای انتخاب یک کرم مناسب با یک متخصص پوست مشورت کرده و پیش از خرید بروشور داخل آن را مطالعه نمایید. یک رژیم غذایی سالم، ترک سیگار، ورزش از عوامل اصلی برای برخورداری از یک پوست زیبا هستند. برای داشتن پوستی سالم روزانه از کرم ضدآفتاب SPF15 استفاده نمایید. چرا که اشعه های ماورا بنفش از عوامل اصلی پیری پوست میباشند.

کرم آرایشی

 

کرم آرایشی

 

کرم آرایشی

 

کرم آرایشی

 

کرم آرایشی

 

کرم آرایشی

 

کرم آرایشی

 

کرم آرایشی